Власник американської компанії SpaceX і голова виробника електромобілів Tesla Ілон Маск за перші дві хвилини торгів на NASDAQ втратив $1,1 млрд, після того як акції Tesla Inc. впали на 11%. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на дані індексу Bloomberg Billionaires, що враховує розмір статків мільярдерів в реальному часі. Поки невідомо, чому акції амбітної компанії різко впали, і з-за цього постраждав не тільки Мак, але й інвестори. Втім, падіння могло статися на тлі скорочення виробництва автомобілів, про який повідомлялося 4 квітня 2019 року.

Згідно з індексом падіння акцій Tesla призвело до того, що стан Маска через дві хвилини після початку торгів в 9:32 за нью-йоркським часом (16:32 за Києвом) скоротилася більш ніж на $1 мільярд, до $22,3 млрд. Протягом дня ситуація трохи покращилася, але Маск продовжує нести втрати. Що зробить Маск - дізнаємося зовсім скоро. Не секрет, що глава компанії любить поспілкуватися зі своїми фанатами в Twitter.

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.