Xiaomi нещодавно підтвердила, що працює над фітнес-браслетом Mi Band 4. Новинку зараз помітили в базі даних сайту Launch Studio. Це означає, що незабаром девайс з'явиться на прилавках. Правда, цього не трапитися раніше червня, так як сама презентація відбудеться в травні 2019 року.

Дві моделі пристрою пройшли Bluetooth-сертифікацію з номерами XMSH08HM і XMSH07HM. На жаль, в документах не вказані їх характеристики, але деяка інформація все ж є. Версії нового браслета будуть відрізнятися наявністю NFC-чіпа, як і моделі торішнього Mi Band 3. Швидше за все, браслети, у який буде цей чіп у наявності, з'являться на ринку трохи пізніше звичайних версій. І все ж, немає сумнівів, що браслети будуть користуватися величезною популярністю, зважаючи на їх ціну і можливості.

Xiaomi Mi Band 4 точно не варто чекати в найближчі два місяці. Швидше за все, новий смарт-браслет покажуть влітку, а ціна буде близько 1200-1500 гривень, в залежності від модифікації.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.