Розробники Google Chrome після додавання темної теми у macOS, додали аналогічну функцію для користувачів Windows 10. Темний режим доступний поки тільки в Chrome 74 Beta (тестова версія), так що кожен бажаючий може випробувати новий режим, завантаживши бета-версію браузера.

Особливістю темного режиму в Chrome є те, що він автоматично активується при включенні темної теми у самої операційної системи. Його активація призводить до того, що оформлення браузера стає переважно темно-сірим, а сам логотип Google позбавляється звичного яскравого забарвлення. Це допоможе знизити навантаження на очі, а також заощадити заряд акумулятора смартфона, якщо використовувати його на апараті.

Крім темного режиму, браузер позбавлять від анімацій переходу на сторінки, так як у деяких користувачів це може викликати нудоту чи запаморочення.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Про дату виходу цієї версії поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.