Таки чеський магазин був прав, і Ubisoft дійсно планує випустити ремастерінг Assassin’s Creed 3 і Assassin’s Creed: Liberation. Судячи з усього, у компанії просто закінчилися ідеї для створення нових серій ігор про тихих вбивць, і вона просто почала випускати вже застарілі гри з новою картинкою. Однак, це навіть сподобається користувачам, так як саме ця серія ігри встигла стати в свій час культової.

Розробники анонсували перевидання на своєму YouTube-каналі, випустивши трейлер з демонстрацією оновленою графіки. У ремастере Assassin’s Creed 3 гравці побачать більше пікселів і деталей на моделях персонажів, а також “вдосконалені механіки”. Так що Ubisoft попрацювала не тільки над картиною, але і геймплеєм. Втім, нічого особливо не повинно змінитися, адже геймери хочуть побачити ту саму гру, яка з'явилася на прилавках багато років тому.

Вийде Assassin’s Creed 3 Remastered вже 29 березня 2019 року на PlayStation 4, Xbox One і PC. Разом з грою геймери отримають всі доповнення, а також ремастерінг Assassin’s Creed Liberation, яка спочатку була ексклюзивом PS Vita.

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.

Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.