Компанія Ressence готується до початку продажів своєї новинки - Ressence Type 2, смарт-годинника, прототип якого був показаний ще в минулому році. Новий хронометр поєднує електроніку і механіку, передає The Verge.

Розумні годинник від Apple зникли з прилавків: що відбувається

Відомо, що придбати ці унікальні годинники можна буде вже в квітні 2019, але зробити це зможе далеко не кожен, так як вартість новинки складе 48 800 $. Це дещо притаманне бренду, ціна годин якого ніколи не складається менше ніж з п'яти цифр, але, все ж, це набагато дорожче в порівнянні з іншими існуючими розумними годинами.

Huawei представила розумні годинник Honor Watch Magic

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Хоч вартість годинника переважно виправдовується статусом Ressence як виробника чудових годинників, Type 2 є пара цікавих технічних властивостей, які варто згадати. Перша — це набір фотоелектричних елементів, вони можуть автоматично заряджати годинник, коли період їх автономної роботи складає 36 годин. Якщо вони не застосовуються, то ці сонячні елементи приховані за микровставками.

В годинниках можливо зберегти аж до 2-ух часових поясів. Їх можливо встановити або з допомогою фізичного важеля на задній панелі годинника, або з допомогою супутнього додатку, що підключається через Bluetooth. Крім усього іншого, годинник не потрібно заводити, тому що він використовує сонячну і кінетичну енергію, а якщо відзначає, що його не одягали більше 12 годин, в такому випадку переходить в дрімаючий режим.

Корпус годинника калібру 45 мм виготовлений з титану, а сенсорне сапфірове скло захищає циферблат.

Нагадаємо, що продукція компанії Apple ніколи не була дешевою. Топ-5 найдорожчих продуктів Apple в історії.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, что Apple Watch 4 зробили зі справжнього золота. У продажах від однієї відомої компанії продаються Apple Watch з білого золота і діамантів, ціна яких близько 30 мільйонів доларів. Однак, не тільки вони можуть похвалитися такими ексклюзивними речами. Ательє Aurum Edition представила ексклюзивну серію Apple Watch для любителів дорогоцінних металів.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі показали найкращий у світі смартфон для любителів селфи. Смартфон отримав відразу три фронтальні камери.