На використання сервісу Google Photos введені обмеження. Тепер при завантаженні файла в форматі, який сервіс не підтримує, безмежне сховище буде поступово зменшуватися. Проте, можна припустити, що таке нововведення торкнеться лише невеликого відсотка від загальної кількості користувачів, адже сама підписка на величезне сховище використовується здебільшого компаніями, або ж величезною групою осіб.

Зараз Google Photos за замовчуванням підтримує 17 форматів відео, до числа яких не входять хіба що ролики в форматах .vob і .raw. Таким чином, практично всі файли на пристроях користувачів перебувають у форматі, який підтримують сервіси пошукової системи.

Google, зі свого боку, вважають, що такі формати, як правило, не користуються популярністю у пересічних користувачів, а обмеження, обмеження на їх завантаження не будуть мати негативний вплив на досвід використання.

Як пояснюють в компанії, завдяки таким нововведенням вони розраховують запобігти зловживанню сервісом серед корпоративних користувачів, серед яких, зокрема, є поширений формат .raw.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Компанія заявляє, що раніше сервіс використовувався мобільними пристроями для зберігання фото і відео. Однак, корпорації почали його використовувати не за призначенням.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.