Компанія Sony оголосила про старт продажів нового смартфона Xperia XA2 Plus. Апарат отримав широкоформатний екран із співвідношенням сторін 18: 9, а також величезний акумулятор за сьогоднішніми мірками. Під капотом у новинки восьмиядерний процесор Snapdragon.

Xperia XA2 Plus оснастили 6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, співвідношенням 18: 9 і тонкими рамками. Скло Corning Gorilla Glass 5, тому девайс не боїться ударів і високого тиску. Смартфон підтримує режим міні-дисплея, що дозволяє перемикатися між зменшеним і повноекранним інтерфейсом для зручності введення тексту і роботи однією рукою, оскільки екран досить великий, і користувачам з невеликою долонькою не так просто користуватися телефоном одноручно.

Під капотом у новинки встановлений восьмиядерний процесор Snapdragon 630, а за автономність відповідає акумулятор на 3 580 мач. Однак, на сьогоднішній день чіпсет вже не топовий, але вісім ядер допоможуть виправити цю проблему. Xperia XA2 Plus підтримує технології розумної зарядки. Smart Stamina збільшує час автономної роботи протягом дня, а Battery Care і адаптивна зарядка Qnovo забезпечують тривалий термін служби акумулятора. Смартфон також підтримує режим швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

За камеру теж не варто турбуватися, знаючи мене Sony робити дійсно якісні фото і об'єктиви. За зйомку фото і відео відповідає 23-мегапіксельна основна камера з сенсором Exmor RS розміром 1 / 2,3 дюйма, володіє чутливістю ISO 12 800. Камера підтримує запис відео у форматі 4K і сповільнену зйомку зі швидкістю 120 кадрів в секунду. З такими показниками смартфон може потягатися з камерою на нових iPhone XS Max.

Ціна і дата виходу невідома.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.