Видавець SEGA та розробник Ryu Ga Gotoku Studio щедро відкрили завісу таємниці над своєю новою грою Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii. Чекайте на цікавий сюжет, захоплюючі бої та безліч колоритних персонажів.

Як повідомляє Gematsu, дія гри буде розгортатися через півроку після подій у Like a Dragon: Infinite Wealth. Горо Маджима, знайомий нам по попередніх частинах, виявляється на пляжі після аварії корабля.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii / фото: Threads

І все б нічого, але він прокидається без пам'яті, навіть не знаючи свого імені. На допомогу йому приходить місцевий хлопець Ной, який рятує його життя. Єдині нагадування про минуле Маджіма – це татуювання на спині та кинджал на боці.

З'являються якісь піратоподібні лиходії, і наш герой, зрозуміло, не може прогаяти шанс розправитися з ними і отримати їхній корабель. Тепер Маджіма знаходить себе у морській пригоді, де він намагається повернути свої спогади та здійснити мрію Ноя – побачити світ.

Популярні новини зараз

Розслабитися на пенсії не вийде: ким зацікавиться ТЦК

Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи

Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки

Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші

Показати ще

У дорозі Маджима зустріне цікавих персонажів, включаючи отця Ноа та справжніх піратів – королеву Мішель та короля Реймонда Лоу. Гравці зможуть досліджувати острови зі скарбами, маяками та іншими цікавими місцями, включаючи бари та бази піратів.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii / фото: Reddit

До слова про механіків: гравці зможуть брати участь у морських боях, ухиляючись від гармат супротивників та атакуючи за допомогою свого арсеналу. Коли вороги досить пошкоджені, ви зможете взяти їхній корабель на абордаж і битися на борту. У

Враховуючи, що ви зможете покращувати судно та вербувати нових членів екіпажу (всього доступно більше 100 персонажів), на вас чекає справжня стратегія.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii виходить 21 лютого 2025 і буде доступна на ПК, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One і Xbox Series X|S.

А ми нагадуємо, культова франшиза Death Note вийде на PlayStation у вигляді нової гри Killer Within

Раніше Знай.ua стало відомо про ефектні трюки, але "слабкий" сюжет: Лару Крофт показали у новій анімації

Вам буде цікаво дізнатися, класика жаху повертається: всі відомі деталі ремейка Until Dawn на PS5 і ПК