Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які проводять свій вільний час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Студія "Sucker Punch Productions" офіційно анонсувала Ghost of Yotei, довгоочікуване продовження хіта 2020 Ghost of Tsushima.

Представлена ​​під час вересневої трансляції State of Play, нова гра обіцяє гравцям нову пригоду, яка станеться через 300 років після подій попередньої частини. Відео доступне для перегляду у мережі YouTube.

На відміну від оригінальної гри, Ghost of Yotei не продовжуватиме історію Джина Сакая, останнього самурая свого клану. Про це стало відомо завдяки повідомленню від PlayStation.

Ghost of Yotei, скріншот: YouTube

Дія перенесеться в 1603 на острів Хоккайдо, а саме в околиці гори Йотей. Гравці візьмуть на себе роль нової головної героїні, мандрівної войовниці, на ім'я Ацу, яка перетворилася на мантію "примари" у цьому новому розширеному сеттингу.

Популярні новини зараз

Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Ghost of Yotei обіцяє багатий і захоплюючий світ, наповнений безмежними луками, засніженими просторами та несподіваними небезпеками.

Ghost of Yotei, скріншот: YouTube

Розробники мають намір поєднати знайому атмосферу та інноваційні рішення, впровадивши нові механіки, зброю та покращення геймплею. Атмосферну історію та бої також збережуть, адже вони стали візитівкою Ghost of Tsushima.

Трейлер продемонстрував захоплюючі візуальні ефекти, включаючи величезну відстань пострілу, приголомшливе зоряне небо, полярні сяйва та ще більш реалістичні ефекти вітру.

Поки що підтверджено вихід гри тільки для PlayStation 5. Ghost of Yotei вийде в 2025 році, а більше подробиць буде розкрито в найближчі місяці.

Нагадаємо, культова цяця з 90-х "Тамагочі" знову дуже популярна: яку "начинку" додали до іграшки.

Раніше повідомлялося, розробник ігор знайшов бета-версію Half-Life 1998 у себе в гаражі і "злив" її в Інтернет.

Також, геймери з розчаруванням зустріли реліз God of War: Ragnarok на ПК: пограти зможуть не всі.