Світ кіноіндустрії завжди готовий представити глядачам нові цікаві проекти, що ґрунтуються на відомих відеоіграх та літературних творах. Одним із таких проектів стане екранізація популярної гри Ghost of Tsushima, у якій, за чутками, зіграє японський актор Хіроюкі Санада.

Санада добре відомий глядачам завдяки своїм ролям у серіалі "Сьогун" та франшизі "Мортал Комбат". Про це повідомляє інсайдер Деніел Ріхтман у X (Twitter).

Ghost of Tsushima, скріншот: Youtube

В даний час він веде переговори щодо участі у майбутній кіноадаптації Ghost of Tsushima. За режисерське крісло стрічки візьметься Чад Стахелскі, відомий своєю роботою над серією фільмів "Джон Вік", у четвертій частині якої Санада також відігравав невелику роль.

Важливо, що зараз немає навіть приблизної дати виходу екранізації Ghost of Tsushima. Однак відомо, що творці прагнуть зняти фільм повністю японською мовою із залученням японських акторів. Сам Стахелскі не планує обмежуватись лише однією частиною, розглядаючи можливість створення цілої франшизи.

Популярні новини зараз

Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись

Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток

Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів

Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки

Показати ще

Ghost of Tsushima, скріншот: Youtube

Цікавою є історія іншого відомого проекту - серіалу "Сьогун". Спочатку після успішного першого сезону, який повністю екранізував однойменний роман Джеймса Клавелла, автори не планували продовжувати серіал. Однак згодом вони змінили своє рішення та повідомили, що "Сьогун" буде продовжено.

Що стосується Ghost of Tsushima, то це пригодницька відеогра, випущена в 2020 для PlayStation 4. Сюжет розгортається навколо Джина Сакаї, одного з останніх самураїв на острові Цусіма під час першого монгольського вторгнення в Японію.

Нагадаємо, для Counter-Strike 2 вигадали оренду: що дозволяють "знімати" розробники з Valve

Як повідомляв "Знай.uа", любителі кіберфутболу, готуйтеся: за нову гру FIFA взялася всесвітньо відома студія

Знай.ua писав, фанатам "God of War: Ragnarok" незабаром запропонують насолодитися грою на ПК: що обіцяють нового