Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Так, на платформі Steam нещодавно з'явилася сторінка The Vision – амбітного шутера, який обіцяє гравцям унікальне поєднання подорожей у часі та елементів виживання.

Про це стало відомо завдяки інформації у самому Steam.

Сторінка гри в Steam, скріншот: Steam

Головною особливістю The Vision є мандрівки у часі. Гравці, керуючи персонажем на ім'я Джон, зможуть дослідити велику багатовимірну реальність, переміщаючись від епохи динозаврів до далекого майбутнього.

При цьому кожен тимчасовий період ставитиме перед гравцями унікальні завдання: від сутичок із доісторичними хижаками до протистояння високорозвиненим інопланетним цивілізаціям.

Популярні новини зараз

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

The Vision, скріншот: YouTube

Крім тимчасових переміщень The Vision пропонує класичні елементи виживання. Гравцям належить керувати інвентарем, стежити за харчуванням та спрагою персонажа, а також зберігати ресурси для виживання у різних часових епохах.

The Vision, скріншот: YouTube

Крім того, важливою частиною геймплею стане створення притулків та будівництво баз для захисту від численних загроз мультивсесвіту.

The Vision, скріншот: YouTube

Однак, незважаючи на амбітність проекту, The Vision поки не має офіційної дати виходу. Більше того, розробка гри ведеться вже досить довго.

Наприклад, ще в 2019 році повідомлялося, що розробник-одинак ​​працює над проектом вже 4 роки. Зважаючи на те, що зараз на дворі 2024 рік, можна припустити, що The Vision знаходиться у розробці вже близько 9 років.

Нагадаємо, жити і грати стане легше: для всіх, хто чекає на Dragon Age: The Veilguard, є крута новина.

Раніше повідомлялося, 700 персонажів та 140 000 рядків діалогів у подарунок: Dragon Age: The Veilguard "порве" гравцям щелепу.

Також, гра, де можна посваритися з кошиком для білизни: анонс симулятора побачень Date Everything.