Готуйтеся до неймовірного повороту жанру симуляторів побачень. У грі Date Everything ви зможете закохатися, подружитися чи навіть посваритися зі 100 абсолютно озвученими предметами вашого будинку. Так, ви не недочули – йдеться про шафи, холодильники і навіть пилососи.

Як це працює? Ваш герой знаходить чарівні окуляри «dateviators», які перетворюють звичайні речі на живих персонажів, з якими можна завести стосунки. Відносини будуть не лише романтичними, а й дружніми чи ворожими.

Date Everything / фото: скриншот Youtube

Вам належить дослідити свій будинок, спілкуватися з його мешканцями та жити, як у справжньому реаліті-шоу.

У трейлері Date Everything показано, що на вас чекає цілий зоопарк персонажів: є стильна італійська шафа, холодильник-йєті, і навіть піаніно на ім'я Кіз, яке може поспілкуватися з вами. Ми також побачимо ворогуючі кошик для білизни та пральну машину, а також накачану дамочку з книжкової полиці. Усі вони озвучені та мають свої характери.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Показати ще

Розробники обіцяють, що ця гра стане справжнім гімном оригінальним ідеям та акторам озвучування. Уявіть собі, що ваш будинок перетворюється на місце для побачень із предметами, які оживають завдяки вашим чарівним окулярам. Це буде щось абсолютно нове у світі симуляторів побачень та справжнім викликом для жанру.

Так що, якщо ви втомилися від традиційних симуляторів побачень і хочете спробувати щось справді унікальне, Date Everything це те, що потрібно.

Нагадаємо, у новому симуляторі ви творець колонії мишей: мета – скинути котячу тиранію

Раніше ми цікавилися, чи під силу зробити з пустелі оазис? Любителів симуляторів, гномів та магії порадує новинка у Steam

Крім того, Знай.ua повідомляв, що до ооп-гри все більше захоплюють Steam: добірка найцікавіших.