Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже підозрілі новини. Так, у мережі виклали інформацію, що The Sims 5, також відому як Project Rene, нібито скасували.

Натомість команда переключає свою увагу на роботу над The ​​Sims 4, для якої продовжить створювати нові доповнення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на порталі wccftech.

The Sims, скріншот: EA

Lovestruck – останній додаток для The Sims 4 на даний момент. Воно має вийти 25 липня, приєднуючись до цілої колекції інших DLC, які додають у гру нові локації, предмети, функції, завдання та багато іншого контенту.

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Project Rene вперше був представлений на саміті Behind the Sims у 2022 році, хоча гра розроблялася ще задовго до цього. Глядачам тоді повідомили, що це буде наступна частина франшизи, яка принесе чимало нововведень та збільшить гнучкість налаштувань у рази.

The Sims 4: скрін

Аудиторії сподобалися ці заяви, тож фанати активно обговорювали, які функції вони хотіли б бачити у майбутньому симуляторі життя.

Студія Maxis планувала включити функцію відкритого світу, а також надати гравцям можливість створювати індивідуальніші предмети інтер'єру з купою найдрібніших налаштувань.

Але тепер виявляється, що The Sims 5 могли скасувати. Вперше ці чутки з'явилися на Reddit у розділі r/GamingLeaksandRumors, де йшлося про те, що розробники, які працювали над The ​​Sims 5, повернулися, щоб зосередитися на The Sims 4.

Згодом з'явилося кілька скріншотів, які свідчать, що ключові члени команди, яка працювала над The ​​Sims 5, покинули її.

Навіть старший гейм-дизайнер також переключив свої зусилля на The Sims 4, а провідний художник персонажів узагалі звільнився з компанії EA. На скріншоті їх сторінки в LinkedIn також видно, що The Sims 5 позначена як скасована.

Electronic Arts поки не робила офіційної заяви про те, що Project Rene скасовано. Проте віддані фанати франшизи не зраділи навіть чуткам.

Порівняно з іншими поколіннями франшизи, The Sims 4 не є улюбленою грою фанатів, хоча вона має кращу графіку і вже дуже багато DLC. Але гру навряд можна назвати дуже застарілою, тому над нею можуть працювати ще 5-10 років, додаючи більше нового контенту.

Поки Electronic Arts не зробить офіційну заяву The Sims 5, можна тільки сподіватися, що ці чутки дійсно тільки чутки.

Нагадаємо, The Sims 4 обіцяє полюбити всіх: що у новому сезоні можна отримати безкоштовно.

Раніше повідомлялося, збір ресурсів, будівництво та торгівля: розробники показали, що буде в новій грі про життя Хобітів.

Також, озброєні та дуже небезпечні: "стрілялка" з бойовими качечками підкорила серця геймерів.