Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже важлива інформація. Гра Skyrim навіть багато років після виходу залишається дуже популярною. І цієї популярності багато в чому розробники зобов'язані тим, хто створює модифікації, які змінюють і додають у гру буквально все, що захоче гравець.

Ми постійно бачимо нові і нові моди для графіки, які додають кращі текстури, а часом і роблять все таким, ніби воно створено на Unreal Engine 5. Щось схоже нам показали і цього разу.

Так, ютубер Digital Dreams поділився новим відео, яке демонструє, як п'ята частина серії від Bethesda може виглядати в 2024 році з широким вибором модів.

Skyrim після 3 тисяч модів, скріншот: YouTube

Він стверджує, що встановив більше 3100 модифікацій, включаючи Complete RT шейдер від NiceGuy та вдосконалений шейдер трасування променів екранного простору, який дозволяє користувачам додавати глобальне освітлення з такими ефектами, як розсіяне освітлення та дзеркальне відбиття, оклюзія навколишнього середовища та довкілля.

Популярні новини зараз

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Показати ще

Незважаючи на те, що Bethesda наполегливо працює над шостою частиною серії, навряд чи ми побачимо повноцінний ремейк або ремастер The Elder Scrolls V: Skyrim, який би використав переваги сучасних технологій, тому подивіться, як виглядає гра завдяки наполегливій праці фанатів.

Для того щоб запустити цього монстра, автор використав відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4090. А вам знадобиться швидкісний інтернет, щоб запустити відео на YouTube у найвищій з доступних якостей – 4320p60.

Skyrim після 3 тисяч модів, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що у 2016 році гра отримувала один ремайстер у рамках спеціального видання, яке включає базову гру, всі доповнення, відреставровані ілюстрації та ефекти, динамічну глибину різкості, екранно-просторові відображення та багато іншого.

Іншу версію гри, ювілейне видання, було випущено в 2021 році, щоб відсвяткувати 10-річчя гри з новим контентом і деякими змінами в геймплей. Але з цими модами Skyrim виглядає ще краще - так, начебто його могли випустити і сьогодні, 2024 року.

Нагадаємо, хлопець проїхав понад тисячу кілометрів, щоб ударити молотком друга по голові: посварилися в ArcheAge.

Раніше повідомлялося, бігав у Skyrim, і перейшов на Legend of Zelda: геймер створив мехкостюм для керування іграми.

Також, Bethesda роздає Fallout 76 і Doom Eternal абсолютно безкоштовно: куди клацнути на підписку.