Нещодавно Black Desert відзначила своє десятиліття, представила безліч нових функцій та оприлюднила довгострокові плани корейської MMO на щорічному заході Heidel Ball.

Цього року подія відбулася у французькому замку Бенак-е-Казнак і завершилася анонсом 28-го класу гри – Доси, загадкового фехтувальника з трубкою та незвичайним бойовим стилем.

У трейлері нового класу показано, що Доса поєднує акробатичне володіння мечем із туманною магією. Він швидко атакує ворогів, використовує спритні ухилення та курильну трубку Гомбанде, яка виявляється не просто аксесуаром.

Трубка наділяє Досу примарними здібностями, дозволяючи телепортуватися в хмарах диму, викликати примарних лучників і створювати смертельний вихор, що потріскує електрикою.

Популярні новини зараз

Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК

Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Показати ще

Здібності Доси вражають навіть за високими стандартами Black Desert: майже кожен його рух супроводжується хмарами різнокольорового диму. Але важливу роль його характері грає його корейське походження.

Доса, перший чоловічий клас, представлений після Sage у 2021 році, пов'язаний із розширенням «Земля ранкового світла», заснованим на корейських традиціях та фольклорі.

Історія Доси, сина благородної сім'ї, обвинуваченого у зраді, обертається навколо його стосунків із наставником Ган Хі, чия родина теж була замішана у зраді.

Більше деталей про його історію поки що не розкрито, хоч трейлер натякає на трагічну долю Ган Хі. Ім'я Доси також відіграє ключову роль: за словами Чонхі Джина, генерального директора Pearl Abyss America, Dosa корейською означає буддійського ченця або майстра у своїй справі.

Шанувальникам Black Desert скоро вдасться дізнатися більше про Досу. Він з'явиться у грі 3 липня, за місяць до запуску другої частини розширення Land of the Morning Light під назвою Land of the Morning Light: Seoul.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Ви ніколи не чули про цю гру, і вона стала найпопулярнішою в TikTok

Вам буде цікаво дізнатися, від бійок у лютому фентезі до медитації з котом: що чекати від Ballad of Antara та Infinity Nikki

Читайте також: фанатам "God of War: Ragnarok" незабаром запропонують насолодитися грою на ПК: що обіцяють нового