Польська студія 3T Games анонсувала свій новий проект – симулятор полювання за назвою Ultimate Hunting. Гра планує вийти на ПК у Steam у 2025 році, а надалі стане доступною і для консолей PS5, Xbox Series X|S, а також наступного покоління Nintendo.

Ultimate Hunting обіцяє стати одним із найреалістичніших мисливських симуляторів на ринку. Розробники роблять особливий акцент на природну поведінку тварин, яка змінюватиметься в залежності від часу доби та погодних умов.

Гравцям належить полювати більше десятка видів тварин, включаючи капського лева, бегемота, нільського крокодила, каліфорнійського чорного ведмедя і східну пуму. Для цього буде доступний широкий асортимент зброї: від гвинтівок та дробовиків до револьверів та арбалетів, кожне з яких можна буде налаштувати під конкретні умови полювання.

Гравці зможуть подорожувати двома великими заказниками - африканським і каліфорнійським, де полюватимуть на різних тварин, включаючи левів, жирафів, оленів та ведмедів. Внутрішній світ гри буде реагувати на зміни погоди та час доби, що вплине на поведінку видобутку.

Популярні новини зараз

Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня

Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу

Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Показати ще

У Ultimate Hunting також буде передбачено використання різноманітного спорядження, включаючи приманки, біноклі, духові манки та розпилювачі із запахом сечі вепря чи чорного ведмедя.

Гра підтримуватиме як одиночний режим, так і мережеву гру до 16 осіб, що дозволить мисливцям з усього світу змагатися чи співпрацювати у мисливських експедиціях.

Ultimate Hunting обіцяє не тільки захоплюючі мисливські пригоди, але й глибокий рівень реалізму, який дозволить гравцям поринути у світ дикої природи та випробувати справжні мисливські азарти та навички.

Раніше Знай.ua стало відомо про Diablo IV: Vessel of Hatred – все, що потрібно знати про майбутнє DLC

Вам буде цікаво дізнатися, хтось попросив 40 млн грн за "скін" у Counter-Strike, і угода відбулася: тільки глянь, що продали

Читайте також: C onscript перенесе вас у жорстокі реалії Першої світової війни: коли готувати заспокійливі