Фірма Bernstein з Уолл-стріт зробила сміливий прогноз: Bitcoin може зрости до 1 мільйона доларів до 2033 року. Аналітики компанії підвищили свої очікування і тепер вважають, що до кінця 2025 року вартість биткойна може досягти 200 тисяч доларів замість попередніх 150 тисяч.

Цей прогноз в 1 мільйон доларів став одним із найоптимістичніших серед великих інституційних інвесторів. Причина такого оптимізму – очікуваний попит на біткойн-ETF та обмежену пропозицію криптовалюти у майбутньому.

Про це розповіли у Bitcoin Magazine.

Як добувати біткоїни, Сoindesk.com

Проте не лише Bernstein вірить у майбутнє Bitcoin. Співзасновник Twitter і голова компанії Block Джек Дорсі також прогнозує, що біткойн до 2030 року подолає позначку в 1 мільйон доларів.

Популярні новини зараз

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

В інтерв'ю Piratewires він висловив упевненість, що ціна продовжить зростати, завдяки зусиллям спільноти та фахівців, які працюють над покращенням біткойну.

Ферма біткоїн, Сrycrypto.info

Дорсі зазначив, що біткойн цікавий не лише своєю вартістю, а й тим, що всі, хто робить свій внесок у його розвиток, допомагають всій екосистемі. Це унікальне явище, яке сприяє зростанню ціни та зміцненню криптовалюти.

Отже, схоже, Bitcoin справді має всі шанси стати однією з найцінніших та найцікавіших інвестицій найближчого десятиліття.

Нагадаємо, не більше 41 гривні? Банкір зізнався, що влітку буде з курсом долара

Раніше ми писали про те, що варто чекати на справжню лавину подорожчань: що підніметься в ціні через зростання тарифів і валютного курсу

Крім того, Знай.ua розповідав про оренду будинку за 1 долар на рік: куди варто збирати валізи