Останній день Summer Game Fest 2024 завершився. На цьому заході відбулася презентація Ubisoft Forward, на якій геймери докладно познайомилися з двома головними героями Assassin's Creed Shadows – Наое та Ясуке.

Розробники з Ubisoft показали трохи ігрового процесу, з якого можна дізнатися багато цікавого. Відео доступне для перегляду у мережі YouTube.

На цей раз у 13-хвилинному ролику можна подивитися на бої, інтерфейс, оточення, графіку та інше.

Assassin's Creed Shadows, скріншот: YouTube

Відео показує, як головні герої гри Ясуке та Наое подорожують сільською місцевістю, досліджуючи Фукучияму. Далі ми бачимо кілька боїв, сюжетні кадри, стелс-геймплей та кадри втечі, а також більше кадрів відкритого світу.

Популярні новини зараз

Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня

Заповіт, майно і відповідальні особи: що потрібно знати перед мобілізацією

Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

Показати ще

За словами Ubisoft, кожен персонаж грає по-різному, віддаючи перевагу власному стилю. Протягом гри гравці зможуть перемикатися між Ясуке та Наое за власним бажанням, але просто в процесі виконання місій ви не зможете змінити персонажа.

Ігровий процес показує, як до вбивства однієї і тієї ж мети можна підійти з різних сторін, оскільки кожен з персонажів пропонує унікальний спосіб гри: Ясуке - сильний воїн, а Наое - непомітна ніндзя.

Відео починається з того, що Ясуке блукає сільською місцевістю і натрапляє на село. Жителі села відразу ж звертають на нього увагу через його самурайський статус і кремезну фігуру, а також через те, що він чорношкірий. NPC кланяються, коли Ясуке проходить повз них.

Ясуке – історична фігура та перша реальна людина, яку Ubisoft зробила головним протагоністом за 17-річну історію серії. Він фактично знаменитість у цих краях.

Assassin's Creed Shadows, скріншот: YouTube

Серед інших оголошень під час презентації геймплей – введення річного циклу сезонів.

Це означає, що велика карта гри (яка хоч і буде великою, але не такою, як у "Вальгалі") змінюватиметься залежно від пори року, а не лише від особливостей території, на яку ви приходите.

Кожен сезон відкриватиме нові таємниці та можливості для ігрового процесу, такі як бурі, що замітають сліди Наое та вбитих ворогів, а також звуки грому та дощу.

Іноді пори року можуть перешкоджати гравцям, наприклад вода може замерзнути. Крім того, ви можете погладити собаку, що ми також бачимо на початку ролика.

Реліз

Assassin's Creed Shadows має вийти 15 листопада для ПК, Xbox Series X/S та PS5.

Дія гри розгортається у Японії 16-го століття.

"Країна прямує жорстоким шляхом до об'єднання, де заворушення зростають, оскільки з'являються нові коаліції, а корумповані іноземні впливи проникають у країну", - зазначили в Ubisoft.

Нагадаємо, Capcom взявся з ремейки Resident Evil Zero та Code Veronica.

Раніше повідомлялося, Sony показала консолі майбутнього: як поглинатимемо ігровий контент через 10 років.

Також, стали відомі дата Assassin's Creed: Shadows і плани про нові DLC.