Для всіх наших читачів, котрі люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Так, юзерка соцмережі X під ніком El_mad_art поділилася своїм дивовижним творінням – артом, який помістив Енея з поеми Івана Котляревського в мережу популярної відеоігри Hades.

Hades вже заслуговує на статус культової гри не тільки через різноманітний і крутий ігровий процес, який отримав широке визнання критиків і геймерів, а й через свій мальовничий сеттинг, що змушує геймерів з головою поринути в давньогрецьку міфологію.

Скріншот із мережі Х "El_mad_art"

Художниця і користувач соцмережі X під ніком El_mad_art у колаборації з Unity-розробником Олександром Пономаренком, створили дивовижну ілюстрацію, покликану уявити, як міг би виглядати головний герой поеми Івана Котляревського Енеїда, якби його помістили у світ популярної гри.

Скріншот із мережі Х "El_mad_art"

Популярні новини зараз

Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми

Заповіт, майно і відповідальні особи: що потрібно знати перед мобілізацією

Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Показати ще

Еней Котляревського – це бурлескно-травестийна версія відомого героя античної міфології, який був сином Анхіса та Афродіти та найзнаменитішим правителем Трої після Гектора, який упав від руки Ахіллеса.

Авторам удалося блискуче стилізувати відомого персонажа під інших NPC Hades, але при цьому додати йому українського колориту.

Люлька, козацька зачіска, шабля та тризуб на кільці виглядають настільки органічно у дизайні персонажа, ніби він створений не ентузіастами, а є секретним персонажем гри, якого розробники чомусь забули додати.

Творці фотографії відзначили обліковий запис Supergiant Games в постах в соцмережі X, але ті ще жодним чином не відреагували на це приголомшливе творіння. Хоча ми вважаємо, що вони будуть у захваті, як і всі українські геймери.

Нагадаємо, літо 2024 в GTA Online: полювання за головами, продовження місій та дрифт-перегони.

Раніше повідомлялося, від бійок у лютому фентезі до медитації з котом: що чекати від Ballad of Antara та Infinity Nikki.

Також, геймер пройшов Baldur's Gate 3, граючи за шматочок сиру.