Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Всі ми знаємо, що ігри онлайн пропонують додатковий контент за окрему плату. Це можуть бути налаштування інтерфейсу, новий одяг, скіни для NPC або зброї.

Традиційно додатковий контент не коштує дуже дорого. Проте бувають такі предмети, які можуть попросити кілька тисяч доларів. Але те, що сталося в Counter-Strike, б'є всі можливі рекорди.

Популярний стример написав у мережі X, що скін для зброї АК-47 став найдорожчим для Counter-Strike у всій історії гри.

Публікація Jake Lucky, скріншот: X

Принаймні для тих товарів, які продавали у відкритому доступі. Це не перший випадок, коли скіни для культового тактичного шутера від Valve продаються за високу ціну, але з огляду на понад мільйон доларів це найвища ціна, яку коли-небудь вдавалося зібрати.

Популярні новини зараз

Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми

Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки

Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

Показати ще

Скін, про який йдеться, це StatTrak Factory New AK-47 у візерунку Blue Gem 661. Хоча ми знаємо, що його продали за понад мільйон доларів, конкретна сума до останнього долара не розголошується.

Цей скін – справжній унікальний косметичний продукт, який був представлений у CS:GO у 2013 році, і хоча версії у стані "Мінімальне зношування" вже були помічені раніше в інших гравців, ніхто не бачив варіанта "Factory New" до початку цього року, коли про відкриття скіна стало відомо громадськості.

Counter-Strike, скріншот: X

Тоді, у січні 2024 року, стримери та гравці Counter-Strike підрахували, що якщо його виставити на продаж, то він може коштувати до мільйона доларів. Останній раз StarTrak 661 з'явився у продажу два роки тому, коли версія "Мінімальний зношування" коштувала 400 000 доларів.

Цінність цього предмета значною мірою обумовлена ​​забарвленням скіна Blue Gem, яка надає АК-57 блискучому синій металевому вигляду. Скини Blue Gem є рідкісними і, відповідно, найдорожчими скінами в Counter-Strike. Джейк Лакі опублікував відео, на якому він демонструє скін у дії, щоб кожен міг подивитися, скільки грошей невідома людина заплатила за нього.

Нагадаємо, геймери дочекалися: за легендарною грою Ghost of Tsushima хочуть зняти фільм.

Раніше повідомлялося, можна стати щуром і дертися по стінах: шанувальників Terraria вразили новими функціями гри.

Також, для Counter-Strike 2 придумали оренду: що дозволяють "знімати" розробники з Valve.