Rockstar анонсувала велике оновлення для Grand Theft Auto Online на літо 2024 року. Воно включить новий бізнес із полювання за головами та інші цікаві функції.

З моменту запуску гри 2013 року GTA Online вже кілька разів оновлювалася. У 2023 році було випущено два великі контенти: San Andreas Mercenaries і The Chop Shop.

Подробиці про нове оновлення, яке вийде влітку 2024 року, поки що не зрозумілі. Але Rockstar повідомила, що воно дозволить гравцям розпочати свій бізнес із полювання за головами та забезпечення застави.

GTA Online / Фото: скриншот Youtube

Також на гравців чекають нові типи користувальницьких місій та інші цікаві можливості. Подробиці про бізнес по полюванню за головами поки що тримаються в секреті, але це точно приверне увагу гравців.

Популярні новини зараз

Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня

Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни

Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом

Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла

Показати ще

Крім того, в оновленні продовжать історію Вінсента Еффенбургера з пограбування Cluckin Bell. Він попросить допомоги гравця у проведенні неофіційних операцій у всьому Лос-Сантосу. Ці місії, ймовірно, будуть пов'язані з лінчувальниками, що додасть грі нову динаміку та азарт.

GTA Online / Фото: скриншот Youtube

Нове DLC також запропонує гравцям створювати свої власні гонки по дрогу та дрифту в Creator з новими інструментами та реквізитом. Розробники також спростять процес тестування перегонів користувача, дозволяючи запускати тести з будь-якої контрольної точки.

Зміни також стосуватимуться виплат за виконання місій та інших завдань, що зробить ігровий процес більш цікавим та стимулюючим для гравців.

Нагадаємо, із творці Stellar Blade вирішили "переплюнути" Genshin: про які масштабні плани йдеться

Раніше ми писали про те, що потрібно змінювати термопасту: Rockstar ощасливила фанів "Red Dead Redemption", чекали 14 років

Крім того, Знай.ua повідомляв, анатам "God of War: Ragnarok" незабаром запропонують насолодитися грою на ПК: що обіцяють нового