Нове оновлення Hogwarts Legacy, нарешті, з'явиться 6 червня 2024 року, а компанія Avalanche Software поспішила поділитися з нами подробицями про те, що чекає на фанатів цієї гри.

Це оновлення, на яке так довго чекали, включає кілька ключових доповнень і виправлень.

Найважливіше з нововведень – раніше ексклюзивна для PlayStation місія "Магазин з привидами в Хогсміді" тепер доступна на всіх платформах. Це найприємніша новина для всіх гравців.

Hogwarts Legacy / фото: скриншот Youtube

Крім того, в оновленні з'явиться довгоочікуваний фоторежим, який дозволить гравцям ділитися своїми пригодами у світі Гоґвортсу з різних ракурсів. І, звичайно, не обійшлося без можливості скидання очок талантів, що також покликане покращити ігровий досвід.

Популярні новини зараз

Жителів сіл та райцентрів почнуть мобілізувати по-новому: Кабмін радикально змінив правила

Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів

Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів

ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему

Показати ще

Новий фоторежим стане справжнім подарунком для тих, хто любить робити гарні скріншоти та ділитися ними з друзями. Цей режим надасть гравцям величезну кількість інструментів для творчості, дозволяючи змінювати час доби, пори року, видаляти персонажів та багато іншого.

Проте є й деякі невдоволення. Користувачі Steam висловили своє розчарування, дізнавшись, що розмір патчу для Hogwarts Legacy складає близько 55 ГБ. Враховуючи, що гра займає трохи більше 70 ГБ, це здається досить значним розміром.

Але незважаючи на це, оновлення також виправить понад 30 помилок, включаючи проблеми з перекладом, графічні збої та недоліки в ігровому процесі. Деякі виправлення специфічні для різних платформ, що демонструє увагу до деталей від розробників.

Тож тепер фанати Hogwarts Legacy мають усі підстави для радості – нові місії, фоторежим, можливість скидання очок талантів та безліч виправлень, що зробить геймплей у всесвіті Гаррі Поттера більш реальним.

Також ми писали про інтриги , хакери та кіберпанк в одному флаконі: Watch Dogs готується до кіноадаптації

Крім того, Знай.ua повідомляв, R ockstar оновила "Dead Redemption 2": розробники відволіклися від GTA VI заради цих "плюшок"

Вам буде цікаво дізнатися, чи боявся більше Волан Де Морта: Деніел Редкліфф згадав зйомки "Гаррі Поттера"