Нещодавня презентація Sony State of Play привернула увагу до двох майбутніх ігор для PlayStation, а конкретніше від Infold Games: Ballad of Antara та Infinity Nikki. Цікаво, що вони обидві будуть доступні на ПК.

Хоча Ballad of Antara та Infinity Nikki не отримали особливої ​​уваги під час презентації, вони є сильними проектами. Ballad of Antara обіцяє бути безкоштовною фентезійною рольовою грою із захоплюючим сюжетом, розробленою з використанням Unreal Engine 5.

Ballad of Antara / фото: скриншот Youtube

Передбачається, що гра вийде в 2025 році і буде включати розрахований на багато користувачів режим для гри до трьох друзів. Трейлер Ballad of Antara, показаний на State of Play, показав кілька персонажів і натякнув на битву з босами, нагадуючи Elden Ring.

З іншого боку, Infinity Nikki показує світ Міраленда, де гравці можуть розслабитися та насолоджуватися пригодами. Гра, за словами продюсерів, запропонує відкритий світ, що робить її цікавою для шанувальників Breath of the Wild та інших подібних ігор.

Популярні новини зараз

Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми

Коли бронювання вже не врятує: чому чоловіків можуть забрати до війська

Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня

Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90%

Показати ще

Ветеран японського розробника Кентаро Томінага, який працював над The ​​Legend of Zelda, є виконавчим продюсером Infinity Nikki.

Хоча точну дату випуску Infinity Nikki поки не оголошено, PS5-версія гри буде доступна для ігрового тестування в третьому кварталі 2024 року. Загалом обидві ігри обіцяють цікаві та захоплюючі ігрові досліди як для фанатів PlayStation, так і для користувачів ПК.

Нагадаємо, S ony показала консолі майбутнього: як поглинатимемо ігровий контент через 10 років

Раніше ми писали про те, що з писок нового контенту в Rise of the Ronin не закінчується: чим розробники "підсолодили" гравців

Крім того, Знай.ua повідомляв, чи можна передати бібліотеку Steam у спадок: відповідь шокувала ігрова спільнота