YouTube-геймер вирішив пройти Baldur's Gate 3, перетворивши всіх своїх персонажів на шматочки сиру. Так, ви не дочули. Bouch (так звати його) вклав весь свій талант і креативність, щоб створити унікальний досвід гри, який, напевно, запам'ятається багатьом.

Гра Baldur's Gate 3, як і її попередники, заснована на світі Dungeons and Dragons, що означає, що в рамках цього всесвіту можна реалізувати практично будь-які ідеї. І ось гравець, відомий як Бауч, втілив свою амбітну ідею.

Персонаж сиру в Baldur's Gate 3 / фото: скриншот Youtube

У своєму відео на YouTube він детально пояснив , як йому вдалося це зробити. Він використав спеціальний мод, який заміняв заклинання групового лікування на заклинання "Перетворення сиру". Тепер його персонаж міг лише стрибати, завдавати ударів і використати особливе заклинання, яке відлякувало ворогів своїм сирним запахом.

Щоб збалансувати складність гри, він вирішив зробити всю свою групу ченцями. Це дозволило їм використати свої бойові навички повною мірою. Вони могли носити з собою речі та використовувати сувої заклинань, хоча не могли взаємодіяти з деякими персонажами та предметами.

Популярні новини зараз

Головне за 16 червня: супермаркети не приймають купюри, друге подорожчання електроенергії та блокування карток українців

Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом

Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Показати ще

Звичайно, такий підхід створив свої труднощі, адже сир мав лише одне очко здоров'я та був уразливий перед багатьма небезпеками. Але завдяки вмінню Бауча та трохи удачі, він зміг подолати всі перешкоди та завершити гру у цьому незвичайному стилі.

А ми нагадуємо, B aldur's Gate 4 - буде: автор признався, що запланував на продовження

Раніше наш портал повідомляв, і гра від творців Baldur's Gate 3 тепер стоїть "копійки": ловіть момент

Крім того, Ви можете почитати: з оздатель "Baldur's Gate 3" показав, яким хотіли зробити одного з найпопулярніших персів