SHIFT UP планує внести зміни до свого ігрового портфеля та розглядає можливість випуску нових проектів на ПК та мобільних пристроях, включаючи сіквел до своєї гри Stellar Blade та нову гру під назвою Project Witches.

Проект Witches у фінансовому звіті компанії описується як наступний етап у розвитку SHIFT UP, з амбіціями перевершити попередні успішні проекти:

"Ми сподіваємося на Project Witches як на мега-субкультурний оригінальний проект наступного покоління, який перевершить Goddess of Victory: Nikke".

Причому прикладами субкультури SHIFT UP називає такі ігри, як Genshin Impact, Honkai: Star Rail, і Fate/Grand Order.

Популярні новини зараз

ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему

Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій

Щоб отримувати пенсії, українцям потрібно терміново з'явитися у ПФУ: залишили лише 10 днів

Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів

Показати ще

Гра планується кросплатформною, із запуском на консолях, ПК та мобільних пристроях, і запропонує гравцям різноманітний ігровий досвід.

Поки що точних дат релізу Project Witches не визначено, але планується випустити гру до 2027 року чи пізніше. Крім цього, компанія розглядає версію Stellar Blade для ПК та її продовження.

Важливим моментом є прагнення SHIFT UP розвивати нові інтелектуальні власності, що дозволить компанії стійко зростати та диверсифікувати досвід створення ігор.

SHIFT UP також планує оновлення та випуск завантажуваного контенту для Stellar Blade після його запуску. Компанія впевнена у потенціалі гри на ПК та розглядає досвід успішних консольних ігор, таких як God of War та Final Fantasy, як натхнення для розвитку своїх проектів.

Раніше ми писали про те, що all of duty об'єднається з Gundam: що чекати від нового кросовера