Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. У соціальних мережах з'явилися скріншоти шутера в стилі Overwatch під назвою Deadlock, який розробляє компанія Valve.

Раніше проєкт був відомий як Neon Prime. Інсайдер розповів, що гра є змагальним екшеном від третьої особи.

Публікація Gabe Follower, скріншот: Х

Valve давно тизерила свою наступну гру через різні натяки в інших проектах. Але досі ми не бачили нічого конкретного. Репортер Valve Тайлер Маквікер публікував на YouTube відео, в якому стверджував, що проєкт знаходиться на стадії закритого альфа-тестування, а його анонс нібито відбудеться невдовзі.

Відомо також, що ютубери, які змагаються в іграх, уже грають із угодою про нерозголошення. Однак це не вберегло компанію від витоку.

Популярні новини зараз

Банки посилять обмеження грошових переказів: навіть дрібні платежі доведеться пояснювати

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

"Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня

Українцям готують нове подорожчання: ще одна комунальна послуга зросте на 30%

Показати ще

У мережу проникли зображення та подробиці того, що, як повідомляється, є наступною грою Valve. Першим подробицями поділився обліковий запис @gabefollower на X, який описав Deadlock як шутер від третьої особи, з боями 6x6 на великих картах з чотирма смугами руху.

Публікація Gabe Follower, скріншот: Х

У грі є здібності та предмети, а також механіка оборони башти. Сетинг описується як фентезі з елементами стимпанку. Існують різні герої з наперед визначеними чотирма здібностями – роботи, магічні тварини, персонажі-чарівники та інші.

Публікація Gabe Follower, скріншот: Х

Крім того, в арсеналі гравців будуть швидкісні подорожі на плаваючих рейках, схожі на Bioshock Infinite. Основна карта відсилає до сучасного європейського міста у стилі стімпанк (трохи схожого на Half-Life).

Як зазначає інсайдер, гра мала науково-фантастичні елементи, натхненні Half-Life і Portal, але після поганих відгуків команда розробників вирішила зосередитися на фентезі.

Публікація Gabe Follower, скріншот: Х

Натхнення для майбутньої гри частково черпали з Dota 2, що можна легко помітити в деяких моментах, а також шутери про героїв Team Fortress 2. Overwatch від Blizzard, Valorant від Riot та Smite від Hi-Rez також проглядаються у цьому міксі.

Бос компанії Гейб Ньюелл ще не анонсував Deadlock. Останньою розробленою грою Valve став шутер змагання від першої особи Counter-Strike 2, який фактично замінив Counter-Strike: Global Offensive.

Нагадаємо, нова політика Steam: повернення ігор, DLC та внутрішньоігрових покупок – все, що потрібно знати.

Раніше повідомлялося, що капітан Америка повертається: творці Uncharted анонсували вихід "Marvel 1943: Rise of Hydra".

Також, любиш Генрі Кавілла? Фанатам "Відьмак 3" зробили сюрприз, тепер гра ніби від Netflix.