Терористи "ХАМАС" два тижні тому розпочали несподівану військову операцію проти Ізраїлю, прорвавши кордон та вбивши сотні мирних жителів.

У результаті ЦАХАЛ закликали 300 тисяч резервістів буквально за кілька годин, невдовзі знищивши кожного учасника палестинського ісламського угруповання. А зараз Ізраїль планує масштабну наземну операцію, щоби ліквідувати всіх недоброзичливців у Секторі Газа.

Терористичний акт в Ізраїлі, скріншот: YouTube

У результаті мусульмани всього світу вийшли на вулиці з протестом проти Ізраїлю, звинувачуючи країну в геноциді... зокрема, нібито саме вони запустили ракету лікарнею, в якій загинуло понад 500 людей. Хоча є всі докази, що це зробили терористи "ХАМАС".

Але зараз варто відійти від реального конфлікту у бік віртуального. А все через звинувачення з боку одного користувача в соціальній мережі X (Twitter) проти Valve та їхньої гри Counter-Strike.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

"Нам потрібно поговорити про те, що найпопулярніша відеогра в історії передбачає гру за "контртерористів" ЦАХАЛу, що борються проти "терористів" смутно близькосхідних", - заявляє він.

Counter-Strike, скріншот: Twitter

Counter-Strike, скріншот: Twitter

Counter-Strike, скріншот: Twitter

Counter-Strike, скріншот: Twitter

"Дія карти відбувається в місці, що нагадує старий Єрусалим. Розробники Valve так і не вибачилися за це", - додає користувач.

І ще натякає, що у Valve працюють сексисти, оскільки аудиторія гри на 95% складається із чоловіків. Гендерне співвідношення несправедливе, на його думку.

Нагадаємо, екстрасенс Гордєєв проговорився про те, чи причетний кривавий диктатор до бойовиків ХАМАС: "У путіна нічим допомагати, проте він..."

Як повідомляв "Знай.uа", відома співачка та зірка "Голос країни" KOLA опинилася в епіцентрі війни в Ізраїлі: "Вони як шалені"

Знай.ua писав, масштабна провокація проти України: росіяни передали ХАМАС трофейну зброю, щоб дискредитувати нашу державу