Ubisoft не перестає радувати своїх фанатів, і цього разу вони додали у For Honor захоплюючий PvE-аркадний режим, який буде доступний абсолютно безкоштовно для всіх гравців. Окрім цієї новинки, розробники представили динамічний трейлер, який засвітив усі особливості цього режиму.

Якщо ви ще не знайомі з For Honor, це екшен із акцентом на рукопашні бої. У грі представлені різноманітні історичні воїни, включаючи лицарів, самураїв та вікінгів, кожен із унікальними навичками та стилями бою.

For Honor / фото: Steam

У новому PvE-режимі гравці можуть вирушити у захоплюючі квести, де на них чекають різні завдання та понад 30 модифікаторів, що додають різноманітність та складність у битви. Від найпростіших місій до епічних легендарних квестів кожне завдання пропонує свої унікальні випробування.

Також у грі будуть PvP-режими, в яких ви можете помірятись силами з іншими гравцями. "Домініон", "Дуель", "Сутичка" це лише деякі з багатьох режимів, які пропонує For Honor.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На додаток до нового режиму, у грі з'явився новий персонаж важкоброньований герой-вікінг. Це не тільки свіжий погляд на битви, але й демонстрація того, що Ubisoft продовжує думати про свою гру та додавати до неї щось нове та цікаве для гравців.

Таким чином, з новим аркадним режимом та постійними оновленнями, For Honor залишається однією з найкращих середньовічних PvP-ігор на ринку. Якщо ви ще не спробували цей режим або не грали в For Honor взагалі, зараз є ідеальний час.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Ghost of Tsushima" переїжджає на ПК: геймерам назвали дату, і показали "начинки"

Вам буде цікаво дізнатися, чи Азерот буде зруйнований? Blizzard показала дату виходу World of Warcraft Cataclysm Classic