Prince of Persia: Sands of Time - одна з тих ігор, яку ми любили в далекому дитинстві і досі часом згадуємо ностальгію. Понад три роки тому Ubisoft оголосила, що випустить ремейк, але з того часу справи навколо цього проекту йшли дуже погано.

Як стало відомо, гра знову відкладається. У травні 2022 року було оголошено, що гра переїде з Ubisoft Pune та Ubisoft Mumbai до Монреалю, а в останньому оновленні гри від Ubisoft було сказано, що вона пройшла "важливий етап", пише wccftech.

Prince of Persia: Sands of Time remake, скріншот: YouTube

Офіційна інформація про те, що означає цей "важливий етап", поки що відсутня, але видання Insider Gaming опублікувало кілька подробиць про те, на що варто очікувати.

По-перше, пише IG, забудьте про все, що ви бачили або чули з дебютного трейлера, оскільки ремейк був перероблений з нуля, повністю. В офіційному повідомленні Ubisoft про зміну розробників сказано, що Montreal "спиратиметься" на роботу, вже виконану Ubisoft Mumbai і Pune, але з того, що дізналися журналісти, випливає, що вона створювалася повністю з нуля.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Кадри, надіслані Insider Gaming за умови, що вони не стануть надбанням громадськості, показують, що гра все ще знаходиться на ранній стадії (бракує текстур, ресурсів тощо) і, на жаль, до її релізу, швидше за все, ще далеко.

Prince of Persia: Sands of Time remake, скріншот: YouTube

За словами одного з джерел, ремейк Prince of Persia: Sands of Time Remake також включає більш "реалістичний підхід". Все було збудовано з нуля, а не просто з накладенням найкращої графіки на старі моделі. Це включає повне оновлення графіки, нові анімації та механіки для бою та паркуру, а також багато іншого.

Однією з найпомітніших змін для давніх шанувальників Prince of Persia буде те, що актор Юрі Ловенталь, який подарував свій голос Принцу в оригіналі, більше не повторюватиме свою роль, незважаючи на те, що він робив це в трейлері та під час початкової розробки рімейку. . Невідомо чому він більше не працює над проектом.

Декілька джерел припускають, що компанія може незабаром надати помітнішу інформацію про проект, але як це виглядатиме і коли це станеться — незрозуміло.

Нагадаємо, iPhone 16 Plus розчарує фанатів Apple: його можуть зробити гірше, ніж 15 модель.

Раніше повідомлялося, готуйте гаманці: NVIDIA має намір представити лінійку GeForce RTX 50.

Також, Apple прийняла історичне рішення щодо ігор в App Store.