Star Wars Outlaws – це довгоочікувана гра, яка виходить на багатьох платформах, включаючи Xbox. Однак для багатьох фанатів питання, чи з'явиться вона на Game Pass, залишається відкритим. Давайте розглянемо це питання ближче.

Сьогодні багато гравців звикли до того, що нові ігри, особливо великі релізи можуть з'явитися на Xbox Game Pass вже в день релізу.

Star Wars Outlaws / фото: скріншот Youtube

Однак для ігор категорії "потрійне А" або "четверне А" такий підхід не завжди застосовується. Star Wars Outlaws, ймовірно, не стане винятком із цього правила.

Згідно з попередньою інформацією, Star Wars Outlaws не буде доступною на Xbox Game Pass з моменту релізу. Хоча гра буде доступна для покупки Xbox, включаючи всі випуски, вона не буде доступна через підписку Game Pass. Такою є політика Ubisoft, і вона не змінювалася вже досить довго.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Проте є й хороша новина. Ви можете отримати доступ до Star Wars Outlaws через передплату Ubisoft Plus Premium з моменту його релізу. Цей сервіс надає доступ до ігор Ubisoft, включаючи їх останні релізи, за невелику щомісячну плату.

Підписка Ubisoft Plus Premium обійдеться вам трохи дорожче, ніж Xbox Game Pass, але вона надасть вам доступ до Star Wars Outlaws на 3 дні раніше. Крім того, у вас буде можливість грати в інші ігри Ubisoft з великої бібліотеки.

Якщо вам необхідний лише Star Wars Outlaws, передплата Ubisoft Plus Premium може здатися зайвою. Однак, якщо ви є шанувальником Ubisoft, це може бути відмінним варіантом.

Зрештою, хоча гра не з'явиться на Game Pass у день релізу, є ймовірність, що вона з'явиться там у майбутньому. Але поки що, отримання доступу через передплату Ubisoft Plus Premium – найнадійніший спосіб.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Grand Theft Auto 6 може вийти раніше, ніж ми думали

Вам буде цікаво дізнатися, Respawn Entertainment розробляє гру по "Мандалорцю": виток розкрили деталі нового екшену