Цей тиждень – ідеальний час, щоб згадати про свій обліковий запис в Epic Games Store і скористатися можливістю забрати безкоштовно The Outer Worlds, гру, яка стала духовним спадкоємцем Fallout у космічній сазі від Obsidian Entertainment 2019 року.

The Outer Worlds є захоплюючою рольовою грою від першої особи, яка поєднує в собі елементи класичних Fallout і Elder Scrolls.

The Outer Worlds / фото: скріншот Youtube

У ній ви поринаєте у світ космічної позолоченої епохи, де відкриті зони пропонують безліч шляхів для розвитку сюжету. Творці гри, Тім Кейн та Леонард Боярскі, раніше працювали над Vampire: The Masquerade – Bloodlines, та The Outer Worlds зберіг дух цієї знаменитої рольової гри.

Гра пропонує гравцям широкі можливості вибору та глибину, дозволяючи кожному гравцю створити унікального персонажа та впливати на перебіг подій в ігровому світі.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Більше того, міста та персонажі гри реагують на ваші дії, що створює неповторний досвід та занурює вас в унікальну та захоплюючу історію.

Навіть якщо ви маєте обмежену кількість часу на ігри, The Outer Worlds – це ідеальний вибір. Ви зможете насолодитися цікавим сюжетом та захоплюючим ігровим процесом, не жертвуючи своїми особистими обов'язками та часом.

І хоча гра раніше вийшла на Nintendo Switch з деякими технічними проблемами, зараз у вас є можливість поринути у світ The Outer Worlds на повній потужності вашої ігрової установки безкоштовно завантаживши її з Epic Games Store.

Пропозиція діє до 11 квітня.

Крім того, Знай.ua повідомляв, на Xbox з'являться сторонні магазини на кшталт EGS: глава ігрового відділу Microsoft обнадіяв зумерів

Вам буде цікаво дізнатися, чи pic Games Store відмовляється від старих ОС: геймери в шоці почали збирати гроші