У світі відеоігор іноді трапляються справді дивовижні ситуації, які можуть викликати як подив, так і сміх. Одним із таких курйозних випадків став незвичайний баг, що з'явився у популярній грі Red Dead Online після останнього оновлення від розробників.

Все почалося з того, що відомий контентмейкер OnlyPVPCat, який активно грає та створює контент для Red Dead Online, зіткнувся з неймовірним збоєм. Оновлення 1.32 якимось чином вплинуло на онлайн-складову гру, внісши досить несподівану "функцію".

Виявилося, що після встановлення патча гравці отримали можливість… літати на своїх конях! Уявіть собі цю картину - звичайний кінь, який замість звичайної своєї фізики бігу по землі раптом злітає в повітря і починає подорожувати небами... хоча гра і не створена в жанрі фантастики.

Спостерігати за світом Red Dead Online з висоти пташиного польоту – це справді унікальний досвід. Однак невдовзі він усвідомив і потенційні загрози, які може нести цей баг.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Справа в тому, що перебуваючи на "літаючому коні", гравець отримує можливість справжнього бомбардування. Скинувши вниз динаміт або коктейлі Молотова, можна завдати нищівного удару по іншим гравцям, які пересуваються внизу.

Нагадаємо, два різні світи з одним сюжетом: геймери порівняли Alone in the Dark 1992 vs 2024

Як повідомляв "Знай.ua", вже можна грати: розробники The Elder Scrolls VI потішили геймерів шикарною новиною

Знай.ua писав, Capcom вже готує масштабні поправки Dragon's Dogma 2: що будуть змінювати