Всесвітньо відома компанія Sony готує цікаве оновлення для розділу довідки на PlayStation 5. Функція, яка дозволяє розробникам створювати підказки для ігор, тепер надасть схожу можливість і звичайним гравцям.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційному блозі компанії.

Community Game Help – це функція, яка дозволить самим гравцям показати власний процес проходження ігор, щоб допомогти іншим у складних ситуаціях та рівнях.

PlayStation 5 Pro. Фото скріншот з Youtube

Проте, судячи з опису, вони зможуть робити це самостійно, публікуючи будь-який бажаний контент – наприклад, повні проходження, підказки до пошуку скарбів чи зброї, чи інші секрети.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як зазначено в анонсі цієї функції у блозі PlayStation Blog, гравці почнуть бачити підказки під назвою "Community Game Help" пізніше цього року. Це будуть підказки, що згенеровані з ігрового процесу інших гравців.

Інтерфейс Community Game Help, фото: Sony

Для тих, хто погодиться на участь у Community Game Help, відео автоматично записуватиметься при виконанні певних дій у грі. Ці записи будуть переглянуті модератором і, у разі схвалення, опубліковані як підказки для інших гравців, які можуть їх використовувати як інструкції до дії. Інші користувачі зможуть оцінити корисність підказок, створених спільнотою, щоб забрати найкориснішу інформацію.

PlayStation 5, фото: blog.playstation.com

Ті, хто бажає приєднатися до ігрової довідки, можуть зробити це в розділі Захоплення та трансляції меню налаштувань: Перейдіть до "Захоплення" – "Автозахоплення" – "Довідка спільноти для ігор" і виберіть пункт "Будити участь", щоб приєднатися.

Цей параметр з'явиться десь у найближчі кілька місяців, але Sony не надала офіційної дати релізу. Компанія сподівається, що "багато гравців візьмуть участь у Community Game Help і поділяться своїми дивовижними ігровими досягненнями".

Нагадаємо, Xbox повільно вмирає? Microsoft вже не бачить сенсу вливати такі гроші в консоль.

Раніше повідомлялося, що бурхливі чутки про рімейку підтверджені: Silent Hill 2 готується до виходу.

Також, фанати Baldur's Gate III заливаються сльозами: розробник поставив крапку у серії.