У просторі онлайн-ігор з'явилася унікальна ініціатива, яка не лише розважає, а й приносить користь. У популярній на світовому рівні грі Fortnite створили карту під назвою The Donation Map, на якій відтворили Майдан Незалежності у Києві.

Однак, це було зроблено не тільки заради континенту. Ідея має на меті, а саме – допомогу у зборі коштів на відновлення Прибузької амбулаторії в Миколаївській області України.

Карта Майдану Незалежності у Fortnite / фото: скріншот Telegram

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров поділився інформацією про проект у своєму Telegram, сказавши, що чим більше гравці будуть проводити часу на карті, тим більше грошей буде перераховано на відновлення медичної установи через UNITED24.

Весь виторг від ігрових сесій буде спрямований на підтримку Прибузької амбулаторії.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

The Donation Map з Майданом Незалежності було створено паризькою компанією Havas Play та реалізовано київською філією Havas Dgtl Kyiv. Унікальний код локації – 1992-2531-2170 (посилання).

Усі бажаючі можуть випробувати цю картку та взяти участь у благодійній акції, перейшовши за наданим посиланням. Це відмінний спосіб об'єднати мільйони гравців по всьому світу в допомоги нужденним і зробити свій внесок у добру справу, навіть не виходячи з віртуального світу.

Також ми писали, F ortnite, Unreal та Gears of War під загрозою? Хакери зламали "Epic Games", акаунти вже у продажу

Е pic Games Store відмовляється від старих ОС: геймери в шоці почали збирати гроші

Вам буде цікаво дізнатися, на гравців Fortnite чекає епічний кросовер з "Аватар": можна отримати планер Аппи, але це по-секрету