Шанувальники легендарної ігрової серії Silent Hill вже довгий час чекали звісток про довгоочікуваний рімейок, і ось нарешті з'явилися новини, які відродили їхні надії.

З моменту анонсу проекту Silent Hill 2 від Konami та Bloober Team у жовтні 2022 року фанати охопили хвилювання, чекаючи кожної найдрібнішої деталі про майбутній проект.

Silent Hill: Ascension, скріншот: Youtube

Кілька тижнів тому один із фанатів помітив гігантський плакат Silent Hill 2 у магазині Gamestop, що викликало шквал чуток і припущень в ігровій спільноті.

Чутки про рімейки кипіли вже довгий час, але це був перший знак, який вказує на можливе швидке офіційне оголошення.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Багато шанувальників залишаються скептично налаштованими, побоюються, що плакати можуть бути лише маркетинговим ходом для збільшення попередніх замовлень. Однак надія на швидке офіційне підтвердження проекту витає у повітрі, і фанати тепер з нетерпінням чекають на подальші новини.

Silent Hill 2, скріншот: Steam

Всі очі звернені на Sony та їхній можливий наступний захід State of Play. Багато хто вважає, що якщо анонс неодмінний, саме там він і відбудеться.

Попередні заходи State of Play минулого року також були багатими на анонси та тизери, тому ймовірність офіційного оголошення Silent Hill 2 там висока.

Шанувальники серії чекають не тільки на офіційне підтвердження, а й більше інформації про те, яким буде ремейк. Очікується, що гра стане ексклюзивом для PlayStation 5 та PC, перш ніж стати доступною на Xbox та Switch.

Також наш портал розповідав про всесильний "motherlode": Марго Роббі збирається зняти філь за улюбленою грою

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що довгоочікувана Dragon's Dogma 2 на релізі виявилася жадібним пшиком: гравці розлючені і розчаровані