На конференції GDC у Сан Франциско, засновник Larian Studios Свен Вінке продемонстрував публіці один із ранніх прототипів зовнішності, ймовірно, найпопулярнішого персонажа Baldur's Gate 3.

Персонажі Baldur's Gate 3 – це один із визначальних факторів успіху проекту.

Їхня харизма, історії та гумор зробили проект Larian Studios найкращою грою 2023 року, проте цікаво дізнатися, що деякі з них могли виглядати зовсім інакше. Пише портал IGN.

BG 3 знаходилася у розробці довгих 6 років (3 з яких у ранньому доступі) і за цей час було випробувано чимало концептів та прототипів, у тому числі щодо героїв гри.

Рання версія Астаріона, фото: Larian Studios/IGN

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Так нещодавно один із керівників студії – Свен Вінке, виступив на Game Developers Conference 2024 та продемонстрував широкому загалу як виглядала одна з ранніх версій імпозантного вампіра Астаріона.

Baldur's Gate 3. Фото скріншот з Youtube

Шанувальники гри були здивовані, дізнавшись, що їхній улюблений блідошкірий, біловолосий високий ельф міг стати тифлінгом з жовтими очима та темним волоссям.

Вінке не повідомив, коли саме було вирішено, що Астаріон буде ельфом, яким його знають усі сьогодні, але, враховуючи, наскільки важливою є раса персонажа для його історії, зміни, мабуть, відбулися десь у перші роки розробки.

Враховуючи те, що Baldur's Gate 3 створювалася досить довго, існує велика ймовірність, що й інші герої проекту мають власні альтернативні версії, які кардинально відрізняються від тих, які геймери побачили в 2023 році.

Тому цілком можливо, що колись Свен Вінке поділиться із шанувальниками гри ранніми версіями інших персонажів проекту.

Нагадаємо, фанати Baldur's Gate III заливаються сльозами: розробник поставив крапку у серії.

Раніше повідомлялося, що Sony може перевернути геймерський світ: плани на PS5 Pro вражають.

Також, теплі знижки Steam: Red Dead Redemption 2, GTA V, Hogwarts Legacy та багато іншого – до 90%.