Оновлення iOS 17.4 принесло власникам iPhone не лише вже відомі проблеми зі швидким розрядом батареї, але й додало нові труднощі — нестабільну роботу з мобільною мережею.

Користувачі, які оновили свої пристрої, скаржаться на втрату сигналу, перебої у зв'язку та неможливість користуватися iMessage і FaceTime.

Проблема торкається модему iPhone, і прості методи на кшталт увімкнення "Авіарежиму", перезавантаження або скидання налаштувань мережі не приносять бажаного ефекту.

iPhone 15 Pro

Apple поки що не визнає цей збій, посилаючись на проблеми з боку операторів мобільного зв'язку. Єдиним запропонованим рішенням залишається повне скидання налаштувань пристрою, що також не завжди ефективно.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Варто зазначити, що інсталяція iOS 17.4 не рекомендується не тільки через проблеми з мережею, але й через значне погіршення тривалості роботи від акумулятора.

Apple iPhone 12 Pro Max, фото: Знай.ua

Про це ми вже писали, що у мережу злили подробиці про нову лінійку від Apple. Не зважаючи на те, що Apple буквально кілька місяців тому представила лінійку iPhone 15 у інфополі вже почали з'являтися чутки про iPhone 16. Якщо ви думаєте над оновленням свого Айфона, прочитайте про нові функції, та можливе захочете почекату оновлену версію.