Ось за що варто тримати в руках попкорн: франшиза Watch Dogs, що користується популярністю серед гравців (понад 50 мільйонів фанатів), набуде нового життя на великому екрані.

Ubisoft спільно з кінокомпанією New Regency Pictures вирішили не обмежуватися Watch Dogs 4 та порадувати нас повноцінною екранізацією знаменитої відеоігри.

За камерами цього кіношедевра працюватимуть не хто інший, як Ubisoft Film & Television, повідомляє Deadline. Отже, що ми знаємо? На головну роль режисери розглядають Софі Уайлд, зірку фільму "Два, три, прийди!".

У світі ігор Watch Dogs герої-хакери стикаються з корупцією, кримінальними організаціями та темною стороною технологічного прогресу, і, мабуть, фільм збереже атмосферу та інтригу оригіналу.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Хоча фанати і очікували на анонс Watch Dogs 4, новина про кіноадаптацію викликала хвилювання в геймерській спільноті. Тим не менш, є чутки про вихід нової частини гри. Подейкують, вона називатиметься Watch Dogs: Anomaly.

Щодо сюжету самого фільму, він тримається в секреті.

Чекаємо з нетерпінням, як сюжет перенесеться на великий екран, а разом із ним і динамічний геймплей, який полюбили мільйони гравців. Фільм Watch Dogs обіцяє бути яскравим представником жанру екранізації відеоігор і, можливо, стане новим віхопроходцем у світі кіноадаптацій.

Раніше ми писали про те, що H ogwarts Legacy отримає безкоштовний DLC

Крім того, Знай.ua повідомляв, учені забили на сполох через загрозу ІІ: як не дати йому стерти знищити людство.