У 2026 році, шанувальникам хорор-жанру обіцяють новий рівень страху та атмосфери, оскільки незабаром з'явиться нова відеогра "Паранормальне явище" від DreadXP, відомого видавця The Mortuary Assistant.

Згідно з заявами DreadXP та Paramount Global, гра надасть геймерам унікальний підхід до жанру жахів, оскільки використовуватиме інноваційний стиль кадрів із франшизи "Паранормальна активність".

Paranormal Activity / фото: скріншот Youtube

На гравців чекає розширена версія "Системи привидів", що динамічно змінює типи та інтенсивність страху залежно від їх дій у грі.

Розробкою гри керує Брайан Кларк, содиректор та креативний директор DreadXP, який раніше стояв за створенням успішної гри The Mortuary Assistant.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

"Паранормальне явище" обіцяє розширити світ та знання фільмів, починаючи з оригіналу 2007 року. Франшиза включає сім фільмів і вже зібрала понад 800 мільйонів доларів у світовому прокаті.

Патрік Евальд, генеральний директор Epic Pictures та продюсер DreadXP, висловив радість співпраці з Paramount Game Studios та можливістю подарувати гравцям світ "Паранормальної Активності".

"Успіх франшизи «Паранормальне явище» уособлює силу та охоплення жанру жахів. Якщо ви вважаєте, що «The Mortuary Assistant» лякає, ми беремо те, чого навчилися під час розробки цієї гри, і доповнюємо її більш реактивною. і страхітливою системою привидів. Це буде інтенсивно!", — сказав Браян Кларк.

Нагадаємо, новий трейлер мультяшного шутера MOUSE змусив геймерів ахнути: завдання для кращого детектива

Раніше ми писали про те, скільки геймерам залишилося чекати на вихід The ​​Witcher 4: свіжий прогноз розробників