Assassin's Creed Infinity обіцяє стати епіцентром всесвіту франшизи, і ми нарешті отримали кілька додаткових шматочків інформації про те, як усе працюватиме.

Ця нова платформа буде базовим хабом, з якого стартуватимуть різні ігри, такі як Assassin's Creed Red, Hexe та Invictus, повідомляє джерело.

Assassin's Creed / фото: скріншот Youtube

Демонстраційні кадри Insider Gaming показують, що гравець зможе легко перемикатися з центру Infinity до Assassin's Creed Red всього за кілька секунд, зберігаючи свій прогрес, а не завантажуючи ігри окремо.

Основний акцент у роботі Infinity буде зроблено на наданні послуг у режимі реального часу. Крім того, Infinity пропонує кілька цікавих функцій.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Assassin's Creed / фото: скріншот Youtube

Наприклад, "The Exchange" стане за типом магазину, де гравці зможуть щодня та щотижня купувати внутрішньоігрову косметику для героїв Red – Наое та Ясуке.

Також з'явиться функція "Синхронізації", яка дає доступ до "Проектів" кожного головного героя. Ці проекти являють собою бойові перепустки з сюжетом, які пропонують гравцеві різні косметичні нагороди.

Проекти будуть додаватися до Infinity регулярно, щоб підтримувати інтерес користувачів у періоди між виходами основних ігор.

Стратегія Ubisoft з Infinity включає регулярні релізи основних ігор кожні два роки з короткими паузами між ними.

Assassin's Creed / фото: скріншот Youtube

Наприклад, вихід Assassin's Creed Red очікується наприкінці цього року, Invictus – у 2025 році, а Hexe – у 2026 році. Важливо сказати, що Hexe обіцяє стати найпохмурішою грою в історії серії та вперше представить жіночого головного героя з 2015 року.

Крім того, у планах Ubisoft є й інші проекти, такі як Obsidian (ремейк Black Flag), Nebula (сюжет в Індії, Імперії ацтеків та Середземномор'я), Raid (безкоштовна PvE-гра для чотирьох гравців), Echoes (ще одна розрахована на багато користувачів гра) та ремейк Assassin's Creed, котрий очікується до кінця десятиліття.

Нагадаємо, з порожніми руками ніхто не піде: у Assassin's Creed Mirage з'явився новий режим

Раніше ми писали про те, що у вас є останній шанс: які ігрові хіти зникнуть із каталогу PS Plus у березні