Керівник Nvidia Дженсен Хуан поділився стурбованими повідомленнями для IT-фахівців . За його словами, у недалекій перспективі ІІ зможе писати код краще за людей, а тому вже зараз немає жодного сенсу вчити дітей програмуванню.

Виступаючи на саміті в Дубаї, глава Nvidia зазначив, що у новому витку технологій програмістами зможе стати кожен, а найкориснішим умінням стане prompt-інжиніринг – здатність створити максимально точні запити для нейромереж. Про це повідомляє Tom's Hardware.

Програмісти

Часто кажуть, що молоді "життєво важливо" освоювати програмування вже зараз. Навпаки, все з точністю навпаки. Наше завдання – створити обчислювальні технології, з якими нікому не доведеться програмувати. Щоб мова програмування залишилася звичайною людською мовою. Зараз кожен у світі – програміст завдяки чуду штучного інтелекту.

На питання про обрання професії для навчання, якби він міг повернутися в минуле, глава NVIDIA висловився за виробничі сфери, сільське господарство, біологію та освіту.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Штучний інтелект. Фото FreePik

Керівник технологічного гіганта вважає, що поглиблені знання у цих галузях допоможуть сформулювати якісніші запити для штучного інтелекту, який згодом самостійно займеться розробкою відповідних програмних рішень.

Нагадаємо, виробники смартфонів офіційно попросили не класти гаджети в рис: стане лише гірше.

Як повідомляв "Знай.ua", закривати всі програми для збереження батареї - міф: українцям розповіли секрет про смартфони

Знай.ua писав, в Sony анонсували нові можливості для PlayStation VR2: використання гарнітури навіть з ПК