У 2015 році Ubisoft представила світові шутер Rainbow Six Siege, і з того часу він став не просто грою, а справжнім ветераном у світі онлайн-стрілялок. З настанням 2024 Siege відзначає свій дев'ятий день народження, і хоча за віком їй вже 9 років, з точки зору підтримки та розвитку гри, це більше схоже на 90.

У 2015 році Siege зустріла ігровий майданчик, де ще не існували Overwatch, PUBG та Fortnite. Сьогодні Ubisoft підтримує свого ветерана, продовжуючи його життя та додаючи новий контент.

Однак з віком движка і численними змінами в грі, постало питання: чи потрібне Siege продовження?

Креативний директор Siege, Олександр Карпазіс, каже, що відповідь на це питання - категоричне "ні". За його словами, у Siege один з найкращих движків у світі для живих PvP-шутерів, і команда розробників постійно вдосконалює способи доставки контенту, роблячи гру швидшою, надійнішою та стабільнішою.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Карпазис вважає, що ідея зміни двигуна на щось готове до використання не відповідає потребам Siege, такої конкурентоспроможної та вимогливої ​​до гри.

Він вважає, що гра може втратити свій зміст, як у випадку з іншими іграми, коли після сіквелів потрібно було переробляти все з нуля.

Хоча можлива зміна двигуна могла б приносити покращення, наприклад сучасну графіку, Ubisoft продовжує покращувати ключові моменти Siege, незважаючи на його довгий вік.

Від персонажів та карт до правил та інтерфейсу, в Siege було вкладено чимало зусиль, щоб залишатися сучасним.

Багато хто хотів би бачити продовження Siege з новим двигуном, але Карпазіс вважає, що такий крок буде не тільки зайвим, але й помилковим.

Натомість команда розробників зосереджується на вдосконаленні поточної версії гри, роблячи її стабільнішою та задовольняє потреби мільйонів гравців.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Р*сня за*бала все псувати": українцям радять не купувати "Tomb Raider I-III Remastered"

Вам буде цікаво дізнатися про новий додаток "Baldur's Gate 3" подарує 21 гігабайт пригод: що усередині важкого патчу