Бойові поля Battlefield 2042 знову оживають завдяки свіжим оновленням від розробників. Вони не тільки виправили технічні недоліки, що викликали занепокоєння фанатів, але також додали нові цікаві можливості.

Незважаючи на те, що є деяка невизначеність щодо дати анонсу наступної гри Battlefield, докладний план оновлень для Battlefield 2042 натякає, що фанати мають ще безліч захоплюючих подій попереду.

У свіжому блог-пості від DICE відкрилися деталі майбутнього оновлення 6.4.0, запланованого на середу, 28 лютого.

Окрім численних виправлень та покращень, оновлення принесе геймерам кілька ключових змін. Так, розпочнеться подія під назвою "Директива Arkangel", яка повернулася після успішного запуску минулого року.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Тимчасовий режим "Управління" запропонує гравцям битви 24 на 24 на картах Reclaimed, Orbital, Valparaiso та Arica Harbour.

Нові карти Breakaway та Discarded також будуть додані в режим керування. Хоча фанати просять зробити цей режим постійним, "Директива Архангела" буде активною лише до 5 березня.

Підготовляючись до 7-го сезону, DICE надає два дні активності для всіх вражень користувача на порталі Battlefield протягом неактивного сезону.

Також для власників Battle Pass дається сім днів активності сервера протягом сезону.

І, нарешті, оновлення стосуються інтерфейсу напрямку стрілка літака та точки удару вертольота, забезпечуючи кращу видимість та можливість вибору різних індикаторів перехрестя.

Нагадаємо, трейлер GTA VI покадрово перенесли до Minecraft: геймерам пообіцяли мод.

Раніше ми писали, актори, сюжет та знайомі механіки: все, що відомо про "Death Stranding 2"