Для всіх наших шанованих читачів, котрі люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Так, студія "DOGHOWL Games", яку започаткували українські розробники, наново анонсувала Level Zero: Extraction.

За словами розробників, гра змінила жанр і стала розрахованим на багато користувачів extraction-шутером з елементами виживання.

Команда опублікувала в YouTube трейлер, де продемонструвала свіже бачення проекту.

Ролик розкриває антураж, описує події. які розвиваються в Level Zero: Extraction, та показує геймплей. Глядачі можуть оцінити стрілянину в різних похмурих локаціях.

Level Zero: Extraction, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

DOGHOWL вперше анонсувала свою гру у 2022 році як асиметричний горор у дусі Dead by Daylight. Однак тепер жанр змінився, а разом із ним – основний фокус.

Level Zero: Extraction, скріншот: YouTube

Як сказано у зав'язці, на Землю привезли тіла інопланетян, внаслідок чого виникла загадкова епідемія. Корпорації, які фінансували експерименти, надіслали групи найманців, щоб навести порядок та зібрати зразки для продовження досліджень.

Level Zero: Extraction, скріншот: YouTube

У кожному з матчів гравці зможуть приміряти ролі солдатів та інопланетних монстрів. Бійці у команді до трьох осіб мають провести зачистку, забрати матеріали та евакуюватись.

Успішне виконання завдання винагороджується підвищенням репутації серед торговців, завдяки чому відкривається доступ до кращого спорядження та модифікацій.

Level Zero: Extraction, скріншот: YouTube

Level Zero: Extraction, скріншот: YouTube

Заважатиме солдатам пара монстрів. Вони здатні повзати по вентиляції, розставляти пастки і гучним криком вимикати світло, яке є їхньою єдиною вразливістю.

З 15 по 18 березня пройде закрите бета-тестування Level Zero: Extraction у Steam. Усі бажаючі можуть подати заявку на сторінку проекту. Реліз шутера відбудеться до кінця року. У грі буде повна українська локалізація.

Окремо варто відзначити, що видавцем Level Zero: Extraction виступає tinyBuild. В Україні цю компанію недолюблюють через історичні зв'язки з Росією. Після повномасштабного вторгнення tinyBuild перемістила весь свій бізнес з Росії до Сербії.

Нагадаємо, розробники "Metro" анонсували вихід нової повноцінної гри: "Повернімося...".

Раніше повідомлялося, на тебе чекають скарби, корвети та пляшка рому: опубліковано геймплейний трейлер Corsairs Legacy.

Також, одна місія більша за Лос-Сантос: фанатів GTA приголомшили масштабами нової карти.