Для всіх наших шановних читачів, котрі люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. У студії CD Projekt RED після випуску доповнення для Cyberpunk 2077 технологія The Witcher 4 знаходиться у пріоритеті.

За планом студії, до кінця 2024 року виробництво гри перейде на стадію "повноцінного", після чого перед релізом залишиться лише тестування та полірування.

У розмові з журналістами видання Forbes голова CDPR Адам Бадовскі розповів, що до середини року планується залучити до розробки нової гри близько 400 співробітників.

The Witcher 4, скріншот: Reddit

Коли відбудеться реліз наступного "Відьмака", невідомо. За даними аналітиків, це станеться наприкінці 2026-початку 2027 року.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Глава CD Projekt Red також додав, що в компанії створили команду, яка вивчить ІІ та можливості його застосування у виробництві. Штучний інтелект може допомогти покращити певні процеси у виробництві ігор, але не замінить співробітників, зазначив Бадовський.

The Witcher 4, скріншот: Reddit

Жодних подробиць про наступну частину "Відьмака" поки що немає. Раніше CD Projekt підтвердила, що проект стане першою грою з нової трилогії The Witcher та закладе фундамент для сіквелів. Дві інші частини мають вийти упродовж шести років після дебютної.

The Witcher 4, скріншот: Reddit

У єдиному на сьогодні тизері нового "Відьмака" зображено медальйона школи Рисі, якого не було, ні ігор, ні книг. Зважаючи на все, автори додали у всесвіт "Відьмака" нову школу вбивць чудовиськ.

Що стосується сиквела Cyberpunk 2077, то поки він все ще знаходиться на концептуальній стадії, а його реліз відбудеться вже після The Witcher 4. У CDPR кажуть, що працюючи над продовженням 2077 року, вони прагнуть провести франшизу через еволюцію, аналогічну "Відьмаку".

Ще є інформація, що пізніше цього року для "Відьмака 3" вийде безкоштовний редактор, який дозволить створювати новий контент для гри, включаючи завдання. При цьому вже наявні в грі квести теж можна буде змінювати.

Нагадаємо, творці показали офіційний тизер 2 сезону "Будинок Дракона".

Раніше повідомлялося, Геральт повертається: розробники The Witcher 4 зізналися, чого чекати фанатам серії.

Також, сміливі, сильні та... лихі: топ-10 найкрутіших героїв із комп'ютерних ігор.