Польська студія CD Projekt Red трохи порадувала любителів серії ігор про Геральта. Студія презентувала новий масив інформації з розробки The Witcher 4. Перші висновки – розробка набирає обертів.

У CD Projekt Red розповіли, що майже половина її розробників зараз працює над довгоочікуваним продовженням. Вперше студія підтвердила роботу над The ​​Witcher 4 у березні 2022 року.

Про це стало відомо з невеликого блогу студії CD Projekt Red.

Незважаючи на те, що CDPR ділиться зовсім незначною частиною інформації про проект, студія повідомила, що четверта частина серії рольових ігор працюватиме на двигуні Unreal Engine 5, як і майбутній сіквел Cyberpunk 2077.

The Witcher 4, скріншот: Reddit

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

На що чекати фанатам від нової The Witcher 4

Відомо, що The Witcher 4 має кодову назву Project Polaris і насправді не матиме номера в офіційній серії. Приблизно через 20 місяців після першого анонсу Polaris став ключовим проектом CDPR.

Згідно з консолідованим фінансовим звітом компанії за третій квартал 2023 року, станом на 31 жовтня майже половина її співробітників працювала над The ​​Witcher 4.

The Witcher 4, скріншот: Reddit

Останні фінансові дані CDPR також показали, що приблизно одна третина співробітників компанії все ще підтримує Cyberpunk 2077. Однак ця вся команда зараз позначена як "перехідна", так що очікується, що багато хто з них приєднається до проекту Polaris.

Незважаючи на те, що четверта частина культової франшизи – далеко не єдина нова гра, над якою працює CDPR, це оновлення статусу є переконливим свідченням того, що The Witcher 4 стане першою з майбутніх ігор студії, яка вийде на ринок.

The Witcher 4, скріншот: Reddit

Історично компанії знадобилося близько трьох років, щоб пройти від активного виробництва до випуску гри. Втім, останнім часом цикли розробки ігор класу AAA стали довшими.

Нагадаємо, зігрій свого "дружка": як не зіпсувати новий смартфон на морозі.

Раніше повідомлялося, продовження сімейної історії та платний Едді: озвучено системні вимоги Tekken 8.

Також, збережіть нерви та гроші: поради, які прискорять роботу вашого смартфона.