Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, а також фанатіють від гри актора Нормана Рідуса, є чудові новини. Однак поки що це тільки на рівні чуток, проте - за інформацією інсайдерів, анонсована в 2022 гра DS2 від Kojima Productions отримає назву "Death Stranding 2: On the Beach".

Очікується, що це буде такий самий крутий екшен із відкритим світом, як і перша частина. Також у наступні два тижні студія готується офіційно представити гру.

Спочатку DS2 анонсували на The Game Awards 2022, де презентували короткий кінематографічний трейлер. Про це стало відомо завдяки повідомленню авторитетного інсайдера "billbil_kun".

Death Stranding 2: On the Beach, скріншот: YouTube

За словами Біллі, повна назва гри буде Death Stranding 2: On the Beach, а більше інформації про сіквел ми отримаємо протягом 15 днів.

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Наразі відомо лише те, що гру розробляє Kojima Productions та Sony Interactive Entertainment, і що вона буде випущена на PS5.

Death Stranding 2: On the Beach, скріншот: YouTube

Death Stranding 2: On the Beach, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що, за чутками, має пройти Playstation State of Play – ймовірно, продовження Death Stranding офіційно представлять саме тоді.

Нагадаємо, боси, квести та свіжі біоми: Bethesda зробила подарунок фанатам "The Elder Scrolls Online".

Раніше повідомлялося, Cyberpunk 2077 - зробили, вийде і з GTA VI: українських геймерів закликають дотиснути Rockstar.

Також, походи в туалет стануть приємнішими: Electronic Arts випустила Plants vs Zombies 3, фанати чекали довгих 5 років.