Сьогодні, 24 серпня, одному з найвідоміших і улюблених ігрових розробників Хідео Кодзіме виповнюється 57 років.

Ймовірно, більшість відданих шанувальників японця і так знали про цю знаменну дату, але батько серії Metal Gear Solid і майбутньої Death Stranding вирішив написати про свято в Twitter, заодно повідомивши своїм фанатам, що не збирається переставати радувати їх своїми проектами і планує творити до кінця свого життя.

До того ж, тепер Хідео відповів на привітання, повідомив, що вдячний кожному, хто вирішив його привітати. Будемо сподіватися, що після Death Stranding буде ще багато амбітних проектів, які порадують геймерів з усього світу. Чого тільки коштувала серія ігор Metal Gear Solid, яка вважається мало не культовою в жанрі Stealth.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.