Для всіх наших шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, а також дивитися серіали є чудові новини. Ще в 2023 році в популярному шутері Call of Duty: Modern Warfare 2 та королівській битві Call of Duty: Warzone 2 пройшла масштабна колаборація з серіалом "Хлопаки". Ви майже вгадали – це реально круті новини.

На той час в іграх вперше з'явилися здібності супергероїв, нехай у рамках тимчасового режиму, а також були додані три знакові персонажі з шоу. Гравці залишилися вкрай задоволені такою співпрацею, тож розробники шутера оголосили про її продовження.

У Call of Duty будуть додані нові персонажі з "Хлопаків" і з'явиться новий режим. Про це стало відомо завдяки повідомленням розробників та новим скринам, які з'явилися у мережі.

Call of Duty: Modern Warfare та серіал "Хлопаки", скріншот: YouTube

Нова колаборація із серіалом "Хлопаки" стане частиною першого сезону шутера під назвою Reloaded, в якому з'явиться новий режим The Boys: Supe Siege " у мультиплеєрі Modern Warfare 3.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

На додаток до нового контенту в режимі The Boys: Supe Siege, гравці зможуть придбати двох нових операторів. Як нові грабельні персонажі будуть доступні: Поїзд-А і Феєрверк.

Call of Duty: Modern Warfare та серіал "Хлопаки", скріншот: YouTube

Нові персонажі також будуть доступні для гри у безкоштовній королівській битві Call of Duty: Warzone 2. Старт івента з новими героями та режимом гри заплановано вже наступного тижня — 17 січня.

Нагадаємо, горор, який зробили "по приколу", перевершив Counter-Strike 2 та Cyberpunk 2077: що чекає у грі.

Раніше повідомлялося, будувати фортеці - відстій: для Minecraft зробили мод, який занурить геймерів в онлайн шутер.

Також, Call of Duty: Modern Warfare 2 отримала несподіваний "апгрейд": геймери зможуть протестувати українську зброю.