Call of Duty: Modern Warfare II здобула несподіване оновлення, яке точно оцінять українські геймери. У комп'ютерну гру додали штурмову рушницю українського виробництва. Про це повідомляє telegram-канал GameStreetUA.

Call of Duty: Modern Warfare II вийшла трохи більше року тому і викликала змішані емоції у геймерів з цілого ряду причин. Проте стала найшвидшою частиною і перевершила попередні рекорди серії — Call of Duty: Modern Warfare 3 2011 року та Call of Duty: Black Ops II 2012 року.

Call of Duty: Modern Warfare II. Фото: скрін youtube

Call of Duty: Modern Warfare II стала ще цікавішою для геймерів, оскільки в ній з'явилася нова зброя і що важливо – українського виробництва. Мова про штурмову гвинтівку "Вулкан-М", яку також називають "Малюк".

Штурмова гвинтівка "Вулкан/Малюк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

До речі, "Вулкан-М", або "Малюк" - автоматична гвинтівка українського виробництва з компонуванням булл-пап. Є глибоко модернізованим автоматом Калашнікова. Один із варіантів автомата "Вепр". Автомати "Вулкан" калібру 5,45 та 7,62 мм серійно виготовляються в Україні з 2019 року.

Скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тамплієри, це ж просто! Assassin's Creed Mirage заінтригувала фанатів механікою та квестами у стилі Шерлока Холмса.

Також наш портал інформував, чи не кожен зможе це витримати: як би виглядала Cyberpunk 2077, якби її створювали розробники Starfield.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв трикнопковий фаталіті, нові герої та соковиті ефекти: що ще показали в трейлері "Mortal Kombat 1".